Після втручання губернатора Сумщини закриття Путивльського педколеджу відмінили

24.06.2020

Із проекту порядку денного сесії Сумської обласної ради прибрали питання про реорганізацію Путивльського педколеджу. Таку приємну новину у Фейсбуці повідомила депутат облради Лілія Ричкіна.

«…Ми приїхали, побачили, почули. Результат наших дій – питання знято з розгляду. А тепер про співпрацю з облдержадміністрацією! Саме там наші аргументи, підкріплені зверненнями путивлян, почули і пообіцяли, що перед ухваленням таких доленосних рішень, їх будуть вивчать, обговорювать і мінімізуватимуть можливі негативні наслідки», – написала вона.

Нагадаємо, що нещодавно на сайті Сумської облради у проекті рішень майбутньої сесії пропонувалося питання реорганізації навчального закладу. Працівників про такий крок ніхто не попереджав, тому вони сприйняли його з осторогою.  Депутати облради зверталися до всіх небайдужих із закликом втрутитися в ситуацію, аби недопустимим фактичне закриття коледжу, у тому числі й до керівництва Сумщини Романа Грищенка, передає azimuth.sumy.ua.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: