У Сумській ОДА ліквідували управління культури і відділ промоції

25.06.2020

Голова облдержадміністрації Роман Грищенко підписав розпорядження «… з метою забезпечення раціонального використання бюджетних коштів, вдосконалення та оптимізації структури Сумської ОДА» — ліквідувати управління культури і відділ просування і туризму Сумської ОДА, передає shans.com.ua.

У розпорядженні також сказано: «Начальнику управління з питань персоналу апарату Сумської ОДА у визначеному законодавством порядку попередити начальника управління культури Сумської ОДА та начальника відділу промоції та туризму про їх майбутнє звільнення у зв’язку з ліквідацією структурних підрозділів».

Замість цього планується збільшити граничну чисельність управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю Сумської ОДА (на 16 одиниць). Управління інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю перейменують у департамент культури, інформаційної політики та туризму Сумської ОДА. Функції та повноваження з питань державної політики в галузі культури, мистецтв, державної мовної політики, кінематографії на території Сумської області передадуть з управління культури в департамент культури, інформаційної політики та туризму. А функції та повноваження у сфері туризму й курортів на території Сумської області — від відділу просування та туризму Сумської ОДА в департамент культури, інформаційної політики та туризму. Гранична чисельність співробітників департаменту культури, інформаційної політики та туризму тепер становить 43 людини.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: