На Сумщині горіла автівка

26.06.2020

25 червня о 14:27 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу автомобіля Opel «Kadett» на вул. Горького у м. Путивль. На гасіння направили черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Через 3 хв вогнеборці прибули на місце виклику. Оскільки інформація про загоряння надійшла запізно, на цей час полум’я охопило салон, багажне відділення та задні колеса автомобіля. О 14:32 рятувальникам, застосувавши піноутворюючу рідину, вдалося локалізувати загоряння та відвернути небезпеку перекидання вогню на моторний відсік легковика. О 14:50 пожежу ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 7 чоловік особового складу на 2 одиницях техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Припустима причина загоряння — коротке замикання електромережі авто. За попередніми даними, у Opel «Kadett» 1990 р. в. водій облаштовував аудіосистему і коли автомобіль виїхав із гаража сталося загоряння в задній частині салону. Чоловік намагався приборкати пожежу підручними засобами і лише, коли йому це не вдалося, випадкові свідки пригоди зателефонували до рятувальників.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: