На Сумщині сварка товаришів закінчилась бійкою і «швидкою»

27.06.2020

До Кролевецького відділення поліції надійшло повідомлення від місцевого мешканця про те, що в приватному домоволодінні виявлено 43-річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Одразу на місце події виїхали керівники відділення та слідчо-оперативна група. Викликані медики каретою «швидкої допомоги» доправили потерпілого до лікарні.

Працівники поліції досить швидко встановили перебіг подій, за яких чоловік отримав побої. Як з’ясувалось, напередодні увечері чоловік відпочивав у товаристві свого 50-річного приятеля. За чаркою розмовляли, а потім посперечались. Сварка досить швидко переросла у бійку, і старший товариш так побив молодшого, що той впав і втратив свідомість.

Працівники поліції знайшли та опитали зловмисника. З‘ясувалось, що чоловік і раніше мав проблеми з законом. Спочатку він заперечував свою причетність до вчиненого, однак потім у всьому зізнався.

Слідчі кваліфікували його дії як спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження і відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України.

Наразі зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Правоохоронці вирішують питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: