Мер Тростянця піариться на будівництві давно обіцяної сонячної станції

30.06.2020

Міський голова Тростянця Юрій Бова три роки тому добряче пропіарився на темі будівництва в районі сонячної станції. А коли люди про неї забули, то вирішив знову «реалізувати» цей перспективний проєкт.

Усе нове – добре забуте старе, – висловлювання, яке не раз підтверджувалось у житті. Наші журналісти знайшли в архівах низку матеріалів з обіцянками Юрія Бови побудувати у 2017 році на Тростянеччині новітню сонячну станцію. Тоді про це говорили з усіх екранів телевізорів і шпальт газет. І ось днями історія несподівано отримала своє продовження. Міський голова Тростянця знову заговорив про будівництво сонячної станції.

У кращих традиціях він розповідав про важливість розвитку альтернтивної енергетики для місцевої влади та її готовність вирішувати проблеми на шляху до реалізації проєкту, який, як показав час, має всі шанси знову «ожити» десь у 2023 році. Бо, схоже, у Тростянецького мера не має почуття міри.

Шкода тільки простих людей, яким наші винахідливі політики «вішають лапшу на вуха», піднімаючи свій політичний рейтинг.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: