Основна сесія ЗНО-2020: у першому тестуванні з математики на Сумщині взяли участь понад 4 тисячі осіб

30.06.2020

Для проходження зовнішнього незалежного оцінювання з математики в Сумській області функціонувало 24 пункти на базі закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної), вищої освіти в містах Глухів, Охтирка, Конотоп, Ромни, Шостка, Суми. Участь у тестуванні взяли 4 279 осіб

За інформацією обласного Департаменту освіти і науки, на всіх пунктах чергували медичні працівники, працівники національної поліції. На пунктах тестування було забезпечено заходи щодо дотримання протиепідемічного режиму. Усім учасникам ЗНО було здійснено вимірювання температури , організований допуск до пунктів тестування.

Не допущених до участі у ЗНО через підвищену температуру (37,2о ) не було. Надзвичайних ситуацій, порушень громадського порядку на пунктах тестування не виявлено. Апеляції на умови проведення ЗНО не надійшли.

Організовано підвезення до пунктів проведення ЗНО шкільними автобусами, найманим транспортом 1 003 учнів закладів загальної середньої освіти, 1 065 учнів закладів професійної (професійно-технічної) освіти, 36 студентів закладів фахової перед вищої освіти.

Не допущено до ЗНО 2 осіб, через відсутність документа, що посвідчує особу (СумДУ, корпус 1). Видалено з пункту тестування через наявність мобільного телефону 1 особу.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: