Сергій Голуб: «Якісні дороги – це запорука економічного розвитку країни»

30.06.2020

Асфальтобетонний завод RGM group успішно пройшов атестацію та збільшив об’єми поставок гарячих асфальтобетонних сумішей. Цього року асфальтобетон активно використовується при виконанні ремонтних робіт на дорогах Сумщини в рамках національної програми «Велике будівництво».

«У 2020 планується ввести в експлуатацію понад 4 тисяч кілометрів доріг по всій Україні. Наразі наша компанія обслуговує дороги Сумщини та випускає понад 10 000 тонн якісної сертифікованої асфальтобетонної продукції в місяць. Цей показник на 15% перевищує минулорічний. До того ж, постійно удосконалюючи виробництво асфальтобетонних сумішей, наші досвідчені бригади технічно та оперативно улаштовують десятки кілометрів дорожнього покриття області. І це лише на старті», – коментує керівник групи компаній RGM group Сергій Голуб.

Минулого року компанія випускала широкий асортимент крупно- та дрібнозернистих асфальтобетонних сумішей різного типу. Цього року пройшла модернізація виробництва, що сприяло виготовленню нового сучасного матеріалу – щебенево-мастикового асфальтобетону. Далеко не кожен завод в Україні має технічну базу та потужність випускати такий різновид сумішей.

«Україні та зокрема Сумському регіону вкрай необхідні якісні  та безпечні дороги. Оскільки через нашу область проходять автодороги національного значення, ми почали виготовляти міцний щебенево-мастиковий асфальтобетон для завантажених магістралей. Дорожнє покриття на основі такого матеріалу пружне, пластичне, рівне та захищене від деформацій. Лише за червень ми відвантажили замовникам 4000 тонн щебенево-мастикового асфальтобетону. Наша компанія переконана, що якісні дороги – це запорука економічного розвитку країни, і наші виробничі потужності сприяють успішній реалізації програми Уряду та Президента», – резюмував Сергій Голуб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: