У Сумах «підмарафетили» фонтан «Садко»

01.07.2020

КП «Міськводоканал» впроваджує заходи з оптимізації роботи устаткування задля безаварійної роботи системи водовідведення та зниження витрат і економії ресурсів.

Так, у роботі міської самопливної каналізаційної системи експлуатуються 19 каналізаційно-насосних станцій (КНС), сім з яких перекачують стічні води безпосередньо на очисні споруди, а 12 – до самопливних колекторів семи вищезгаданих насосних станцій. У свою чергу, об’єм стічних вод, які приймають та перекачують каналізаційно-насосні станції комунального підприємства, можуть сягати близько 35 тис. м3, а під час злив – до 60 тис. м3.

Разом із тим, у роботі задіяно 127 фахівців, які переважно у нічний час ремонтують та оновлюють обладнання станцій, проводять вчасну ревізію устаткування та здійснюють профілактичні огляди, повідомляє начальник каналізаційного управління Павло КУРДЕС.

Зокрема, на минулому тижні вони здійснили ревізію засувок на КНС-13, очистили робочі колеса, замінили ущільнювачі на станціях №№ 1, 3, 2, 6А, 13, а також впорядкували прилеглі території та очистили форсунки фонтану «Садко».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: