«Я_за_ID»: Міграційна служба Сумщини започаткувала фотофлешмоб

01.07.2020

Про це йдеться на фб-сторінці Міграційної служби Сумської області.

«Паспорт громадянина України у формі ID-картки – це практично, безпечно та зручно. З метою популяризації цього сучасного документа, який посвідчує особу, Управління Державної міграційної служби України в Сумській області запрошує жителів Сумщини долучитися до фотофлешмобу під хеш-тегами «#ID_це_просто» та «#я_за_ID».

Для цього потрібно з 1 липня по 3 серпня 2020 року надіслати у повідомлення на офіційну сторінку Facebook Управління ДМС України в Сумській області (https://www.facebook.com/udmssm/?ref=bookmarks) або у Viber за номером телефону (+38-066-394-45-92) власне креативне або просто якісне фото зі своєю ID-карткою. Також, це може бути, як безпосередньо фотофіксація процедури оформлення документа у наших підрозділах, так і його отримання. У повідомленні зазначте: ваше ім’я, з якого Ви куточка нашого регіону та декілька слів про те, які бачите переваги у використанні паспорта громадянина України у формі ID-картки. Фото з хеш-тегами та Вашу інформацію буде розміщено на сторінці Управління у facebook в період з 13 по 29 липня 2020 року.

Долучайтеся та запрошуйте друзів! Біометричні документи мають низку суттєвих ступенів захисту, захищені від підробок та виключають можливість користування ними будь-якою особою, окрім власника. Це суттєве підвищення захищеності суспільства від проявів злочинності та міжнародного тероризму.

Наразі власниками паспорта громадянина України нового зразка на Сумщині вже стали більше 136 тисяч осіб!!! А Ви ще ні??? Тоді приєднуйтесь і не забудьте підписатися на нашу сторінку у Facebook (Міграційна служба Сумської області), це — цікаво!!!», — йдеться в повідомленні.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: