Стартував турнір “Сумські зірочки-2020”

02.07.2020

У Сумах 1 липня на полі стадіону у парку «Казка» розпочався турнір з хокею на траві серед дитячих команд “Сумські зірочки-2020” . У ньому беруть участь сім команд із Сум та Шостки: сумські «Торнадо», «ОДЮСШ», «Сумчаночка», «Україночка», «Адреналін» та шосткинські «Казачата» і КДЮСШ «Барса».

Відкрили його команди дівчат Сумської обласної дитячо-юнацької спортшколи та «Торнадо» із Сум, передає «Суспільне».

«Для більшості з них – це перші змагання. Ми навчаємось. Будемо навчатися, будемо дивитися. Прогресувати на високий результат ми не сподіваємося. Все – попереду», – говорить тренер команди «ОДЮСШ» Микола Шаповал.

Планами на турнір ділиться тренерка команди «Торнадо» Інна Нюкіна. «Наш турнір дасть можливість дівчаткам далі розвиватися. Вони його дуже чекали у зв’язку з карантином. І я бажаю їм, щоб вони вийшли на призові місця», – каже вона.

Згідно з регламентом турніру, команди грали по два тайми, по 15 хвилин. Рахунок у першому таймі відкрили вихованки обласної дитячо-юнацької спортивної школи: на 11 хвилині гри рахунок у зустрічі відкрила Валерія Кириченко. За дві хвилини рівновагу на табло відновила «торнадівка» Діана Сердюк, а на третій хвилині другого тайму її партнерка по команді Євгенія Бабохіна встановила остаточний рахунок у матчі: 2:1 – на користь «Торнадо».

30 червня команди зіграли по дві гри. Після них перше-друге місця посіли «Сумчаночка» та шосткинська КДЮСШ «Барса». Третє-п’яте ділили «Україночка», «Торнадо» та «Козачата». Замкнули турнірну таблицю після першого ігрового дня команди «ОДЮСШ» та «Адреналін».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: