Молодь розтрощила двері та вікна Будинку культури на Сумщині

02.07.2020

Молодь Кролевця обрала для своїх розваг зовсім не належні місця – територію першої школи, районного Будинку культури та багатоквартирних житлових будинків поряд. Обурені кролевчани вже неодноразово скаржилися на гучні зустрічі юних містян, бруд та пошкоджене ними майно, пише 05453.com.ua.

Так, учора ввечері, 1 липня, знову відмітилися гучні відпочиваючі: виламали двері та побили вікна у Кролевецькому районному будинку культури. «Останнім часом мешканці міста спостерігають компанії молоді, які ввечері проводять дозвілля на території СШ № 1 та Районного будинку культури. Традиційно «відпочинок» супроводжується бійками та розпиттям спиртного. Після «відпочинку», теж традиційно залишаються гори пляшок, банок та пачок з-під різноманітних смаколиків. Вчора ввечері цю картину доповнили виламані двері в підвал та розбиті вікна», – повідомили в РБК.

Працівники галузі культури зазначили, що вони розуміють, як гостро наразі стоїть проблема дозвілля молоді, особливо в умовах карантину, але, зважаючи на ті ж умови карантину, вони не мають можливості організувати вечори відпочинку для молоді. Усі заходи проводяться лише онлайн.

«Залишається тільки закликати до совісті тих, хто проводить відпочинок у такий спосіб», – наголосили в РБК.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: