Губернатор Роман Грищенко провів прийом громадян у Середино-Будському районі

02.07.2020

У рамках поїздки Роман ГРИЩЕНКО проконтролював виконання ремонтних робіт на відремонтованій автомобільній дорозі Т19-15 в районі села Кам’янка, відвідав загальноосвітні школи № 1 та № 2, Національний природній парк «Деснянсько-Старогутський». А також побував у Зноб-Новгородській ОТГ та провів особистий прийом громадян.

Під час оперативної наради щодо ремонтних робіт на дорозі Т19-15 очільник облдержадміністрації наголосив на необхідності негайного ремонту автошляху в населених пунктах Ямпільського району (Дорошівка, Імшана). Адже пріоритетом розвитку територій є відновлення автосполучення.

Начальник Служби автомобільних доріг у Сумській області Іван РОМАНЮК повідомив, що роботи будуть виконані протягом місяця. У свою чергу начальник обласного управління інфраструктури Володимир ДУДЧЕНКО запевнив у сприянні вирішення проблемних питань з оформленням технічної документації.

Також у рамках робочої поїздки до Середино-Будського району Роман ГРИЩЕНКО провів особистий прийом громадян. На прийом до голови облдержадміністрації зверталися жителі району з питаннями щодо ремонту очисних споруд у місті Середина-Буда, ремонту автомобільної дороги у напрямку села Стара Гута та відсутності автобусного сполучення цього села з районним центром тощо.

Під час особистого прийому заявники отримали роз’яснення та відповіді на порушені ними питання. Роман ГРИЩЕНКО надав відповідні доручення голові Середино-Будської райдержадміністрації Віктору ГУБЕНКУ, структурним підрозділам облдержадміністрації щодо оперативного опрацювання та вирішення проблемних питань громадян.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: