Патрульні приїхали на конфлікт матері й доньки, а знайшли наркотики і купу «цікавих речей»

03.07.2020

Патрульні отримали повідомлення про «незаконне проникнення до житла» в одну з багатоповерхівок на вулиці Інтернаціоналістів. На місці виклику вартові порядку з’ясували, що між матір’ю та дочкою з її чоловіком просто виник конфлікт.

На момент приїзду патрульних дочка пішла в невідомому напрямку, а ось її чоловік залишився у квартирі. Охоронців порядку дуже хвилював його стан адже 31-річний чоловік дуже погано себе почував. Викликавши йому швидку, патрульні помітили біля громадянина коробок з-під сірників із двома паперовими згортками з речовиною, ймовірно, наркотичного походження.

Встановивши його особу, інспектори з’ясували, що чоловік неодноразово судимий за вчинення злочинів проти власності. Провівши поверхневу перевірку його особистих речей, охоронці порядку виявили безліч банківських карток, зарядних пристроїв, акумуляторних батарей, сім-карток та чохлів до мобільних телефонів, гаманців. Також патрульні знайшли жіночі сумочки та різні документи громадян. Пояснити їх походження чоловік не міг. Така знахідка насторожила інспекторів, тож вони негайно викликали на місце слідчо-оперативну групу.

Чоловіка відвезли до медичного закладу. Звідти, після надання медичної допомоги, його доставили до Сумського відділу поліції для з’ясування походження виявлених речей.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: