На Сумщині поліцейських привітали з п’ятою річницею створення Національної поліції України

03.07.2020

Заступник голови Сумської облдержадміністрації Сергій БАННІКОВ разом з начальником обласного управління взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Віталієм ТИМОШЕНКОМ привітав поліцейських Сумщини з п’ятою річницею створення Національної поліції України.

«Ви пов’язали своє життя з мужньою і почесною професією – протидіяти злочинності, захищати конституційні права і свободи громадян, охороняти мир і спокій», – зазначив Сергій Банніков.

Заступник голови облдержадміністрації подякував також всім охоронцям правопорядку, які ризикуючи життям, захищали або захищають сьогодні східні кордони держави.

Сергій Банніков вручив поліцейським Сумщини Почесні грамоти голови облдержадміністрації.

Привітав колег і начальник Головного управління Нацполіції в Сумській області Руслан ПИНЯГА.

«Я вітаю всіх, для кого служба в поліції стала справжнім покликанням, а боротьба з порушниками закону – справою всього життя. Честь і гідність, бажання працювати і змінювати країну на краще – це ті основні якості, які нас об’єднують», – зазначив він, вручивши кращим поліцейським державні відзнаки.

За всебічну підтримку та допомогу поліцейським Сумщини «Медаллю за взаємодію» був нагороджений голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: