Глухівчанка зібралася влаштовувати голодування перед офісом Президента

03.07.2020

Олена проживає в Глухові, а її мати — в селі Мазівка ​​Путивльського району. Через те, що село приєднали не до райцентру, а Новослобідської ОТГ, пенсіонерка позбулася можливості добиратися до лікарні.

Справа в тому, що жінка має серйозне захворювання — цукровий діабет і потребує постійного лікування та медичного обслуговування фахівцями. До Путивля їхати 5 хвилин, а до Нової Слободи — більше півгодини. За словами Олени, вона турбується не тільки за свою матір, а й за всіх інших жителів маленьких населених пунктів, які виявилися заручниками обставин. Тому виступила ініціатором того, щоб домагатися справедливості на найвищих рівнях країни, повідомляє hlukhiv.info.

Активна молода глухівчанка з групою підтримки з жителів Путивльщини вже двічі побувала під Верховною Радою, останній раз — вчора. Остаточних результатів не добилися, зате крига скресла. Тепер, з 13 липня, в свою невелику відпустку, Олена збирається знову до Києва — оголосити голодування під вікнами офісу Президента. Співрозмовниця зізнається, що у відстоюванні інтересів рідної матері і інших селян готова на найрадикальніші заходи.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: