RGM group установила два додаткові силоси для зберігання будівельних сумішей

03.07.2020

Група компаній RGM group розширює власні виробничі та складські потужності – в смт Степанівка завершено монтаж двох додаткових силосів для зберігання цементу та мінерального порошку загальною ємністю 150 тонн.

Після установки ще двох бункерів для зберігання будівельних сумішей на виробничій базі RGM group розміщено вже п’ять запланованих силосів, які відтепер прийматимуть понад 375 тонн сипучих матеріалів. В рамках спільної програми Президента та Уряду «Велике будівництво» такі об’єми гарантують безперебійне забезпечення будівельних майданчиків області якісними матеріалами. Наразі компанія відвантажує тонни мінерального порошку, який входить до складу сучасного асфальтобетону, що також виробляє RGM group.

«RGM group має серйозні амбіції щодо реалізації програми «Велике будівництво», ми готові допомагати державі й робити пересування людей та вантажів безпечним, підсилюючи економіку країни. Буквально цієї весни ми змонтували три силоси і одразу прийняли рішення організувати монтаж ще двох. У планах – подвоїти вже наявні складські потужності!

Це дозволить нам швидко розвантажувати залізничні ешелони з цементом та мінпорошком, мінімізуючи логістичні витрати. А значить – запропонувати нашим Замовникам ще більші об’єми будівельних сушей чи асфальтобетону за ринковими цінами», – коментує директор ТОВ «Роад Констракшн», що входить до групи компаній RGM group, Олексій Макарюк.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: