У Сумах запрацювали кінотеатри та боулінг

04.07.2020

З 3 липня у Сумах можна пограти у боулінг та відвідати кінотеатр. Закладам дозволили поновити роботу, згідно з постановою Кабміну. Як організували розваги у період карантину в Сумах — перевіряли журналісти, пише Суспільне.

Денис Ковальов працює в боулінгу близько 6 років. Після чотирьох місяців карантину вперше бере до рук кулю для боулінгу. Розповідає, що перерва в роботі дається взнаки. «Дуже важко, бо довго звикаєш, навички втрачаються, але форма набереться за 3-4 дні. Ми і до карантину протирали кулі, все мили. Тепер ми робимо те саме, тільки частіше», – каже він.

Для відвідувачів тут антисептик та одноразові маски на вході. Далі розповідають, як організували видачу та дезінфекцію спеціального взуття для гри.

«Ми будемо розсажувати людей через одну доріжку, щоб була дистанція. Обробка шарів або кожні дві години, або після кожної компанії. За стіл може сідати 4 чоловіки. На сьогодні ми чаємо 2 доріжки в боулінгу. Вже приходив наш постійний клієнт», — розповіла адміністраторка Ксенія Прокопова.

Також у закладі оброблятимуть щодвігодини поверхні та підлогу. Кожному гостю безкоштовно видаватимуть шкарпетки, аби скористатися спеціальним взуттям для боулінгу.

Також запрацювали кінотеатри. В одному з них розповіли, що відвідувачів будуть розсаджувати у шахматному порядку — 2 через 2. У приміщенні є спеціальні наліпки на підлозі, які нагадують відвідувачам триматися дистанції, а також одягати засоби захисту.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: