Депутати вимагають покарати «А-Муссон» за вандалізм

04.07.2020

Один із сумських депутатів подав запит начальнику Сумського відділу поліції — за актом вандалізму щодо громади Сумської ОТГ з боку ТОВ «А-Муссон».

«19 червня на вул. Новомістенській був зруйнований майданчик для розміщення контейнерів та збору ТПВ. Під час демонтажу також була зруйнована частина тротуару, який примикав до майданчика. Даний майданчик відповідно до ЗУ «Про благоустрій населених пунктів» та схеми саночистки Сум є цілісним елементом інфраструктури міста і входить до загальної системи збору та вивозу ТПВ на території Сумської ОТГ. Вона була розміщена на даній території до визначення ТОВ «А-Муссон» перевізником ТПВ. У 2008-2009 рр. за кошти міськбюджету цей майданчик огородили металевим парканом-сіткою і заасфальтували. Вважаю, що акт вандалізму був здійснений працівниками ТОВ за наказом власника підприємства Анатолія Маковського. Він знав, що майданчик — власність громади Сумської ОТГ, але, не отримавши дозволу на порушення об’єкту благоустрою, не маючи на цей елемент благоустрою правовстановлюючих документів, дав команду працівникам підприємства зруйнувати його. Ці обставини говорять про прямий умисел з боку Маковського пошкодити майно громади», — пояснив депутат Володимир Чепик.

З огляду на це, він попросив внести до реєстру судових розслідувань відомості про факт пошкодження майна комвласності та встановити осіб, які брали участь у знищенні даного елементу благоустрою.

shans.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: