Дорога до обласної дитячої лікарні — смуга перешкод

04.07.2020

Сумчани нарікають на жахливу дорогу на території Сумської обласної дитячої лікарні та просять керівництво міста негайно відремонтувати її. Про це у Фейсбуці написала мама хлопчика, хворого на рідкісну хворобу, Ксенія Сухорученко, пише azimuth.sumy.ua.

Жінці довелось їхати із сином до травмпункту, проте, як виявилося, швидко та безболісно це зробити не вдалося через численні ями на території медичного закладу.

«…Нам неймовірно пощастило, що швидка була з хорошими амортизаторами, по місту їхали дуже м’яко, дякуємо Олександру Миколайовичу Лисенку за його труди та за якісну дорогу, але переїхавши до території лікарні, нас попередили, що треба триматися, лікар дуже хвилювався за Мішу, бо дитина почала кричати, від такої гойданини, не тільки з проблемою як у нас неможливо витримати їзди по таких ямах, мене теж кидало по салону швидкої і я навіть дитині нічим не могла допомогти… Уявіть собі, що діти потрапляють туди з переломами і як можна водію провезти через ями, щоб не нанести шкоди пацієнту -це неможливо, яка б машина гарна не була, ями є ями. Тому моє прохання до ВСІХ: губернатора області, голови області, міста та району, щодо вирішення даної проблеми, бо ця лікарня обслуговує надзвичайно велику кулькість людей з Сумської області, міста та району, тож можливо дане питання щодо #ремонту_дороги на території #Сумської_обласної_дитячої_лікарні, буде вирішено спільними зусиллями», – написала вона.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: