Жителька Сумщини зарізала свого коханого

06.07.2020

Подія сталася у селищі Вороніж Шосткинського району. Після спільного вживання спиртних напоїв подружжя посварилося. Доводити свою точку зору жінка стала за допомогою ножа. Як наслідок – чоловік помер від втрати крові, а підозрювана дає пояснення слідчим.

Про ножове поранення, яке призвело до смерті 32-річного жителя селища Вороніж, поліцію повідомив оператор спецлінії «103». За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група поліції. На місці правоохоронці з’ясували перебіг подій.

Напередодні до будинку, де мешкало подружжя, завітали їх друзі. Гості разом із господарями весь вечір та наступний ранок вживали спиртні напої. Під час застілля подружжя посварилося та пішло з’ясовувати стосунки до кухні. Там 35-річна жінка і взялася за ножа.

Після поранення у ногу, яке спричинила співмешканка, чоловік знову сів за стіл та продовжив пиятику. Пізніше гості та учасники конфлікту порозходилися по ліжкхм перепочити. А незабаром, один із товаришів подружжя, помітив велику кількість крові на дивані та під ним, де лежав поранений, та викликав «швидку». Врятувати життя чоловіка медикам не вдалось. За їх словами, були пошкоджені великі кровоносні судини, і це призвело до смертельної втрати крові.

У своє виправдання підозрювана розповідає, що співмешканець тоді погрожував їй фізичною розправою, а приводом для конфлікту стали ревнощі.

Наразі жінка затримана у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відносно неї відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: