Губернатор офіційно представив нового заступника

06.07.2020

Голова Сумської облдержадміністрації Роман ГРИЩЕНКО представив нового заступника – Сергія ПАХОЛЬЧУКА.

«Сергій Іванович – професіонал своєї справи, і я сподіваюся, що саме на цій посаді він зможе зробити багато хорошого для нашої області, – зазначив Роман ГРИЩЕНКО. – Я ставлю йому завдання: зробити все можливе, щоб відкоригувати в бік зменшення тарифи, щоб жителі Сумщини дихали свіжим повітрям, пили якісну воду, а в область були залучені інвестиції на ремонт каналізаційних мереж, систем водопостачання тощо».

Сергій Пахольчук пообіцяв працювати на благо і для розвитку Сумської області.

Довідково.

ПАХОЛЬЧУК Сергій Іванович народився 3 липня 1972 року в м. Донецьк. Має вищу освіту, у 1995 році закінчив Донбаську державну академію будівництва та архітектури за спеціальністю «Водопостачання, каналізація, охорона та раціональне використання водних ресурсів», кваліфікація – інженер-будівельник.

Працював в ДКП «Донецькміськводоканал», директором ТОВ «Донпобутсервіс» (м. Донецьк), директором ТОВ «БКФ «Укрбудсервіс» (м. Донецьк), начальником виробничо-технічного відділу управління КП «Макіївський міськводоканал» (м. Макіївка).

З грудня 2011 до листопада 2014 року – начальник відділу розрахунку ефективності використання енергетичних ресурсів Департаменту тарифної політики та регулювання відносин у сфері централізованого водопостачання та водовідведення Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг України, м. Київ

З листопада 2014 до травня 2016 року – заступник директора Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики – начальник управління інженерних систем Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, м. Київ.

З травня до липня 2016 р. – виконуючий повноваження начальника управління житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради, м. Біла Церква Київської області.

З липня 2016 до вересня 2017 року – заступник міського голови Білоцерківської міської ради, м. Біла Церква Київської області.

З лютого 2018 року по травень 2020 року надавав консультаційні послуги Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України щодо впровадження реформ в Україні відповідно до укладеного договору з Громадською спілкою «Фонд підтримки реформ в Україні», як фізична особа-підприємець.

З березня 2020 року призначений радником голови Сумської обласної державної адміністрації на громадських засадах з питань житлово-комунального господарства.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: