У Сумах рятувальники допомогли замкненій дитині та немічній бабусі

07.07.2020

6 липня о 16:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про необхідність надання допомоги по вулиці Білопільський шлях у Сумах. За попередніми даними в квартирі перебувала дитина, що самостійно не могла відчинити вхідні двері.

На місце виклику прибуло відділення 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Працівники Служби порятунку за допомогою висувної драбини, потрапили до квартири через вікно на другому поверсі та відчинили вхідні двері.

Того ж дня схожий випадок стався у  Сумах по площі Горького. О 16:44 на лінію екстреного виклику «101»  надійшло повідомлення від працівників Національної поліції про необхідність надання допомоги жінці похилого віку, яка самостійно не могла відчинити двері квартири. На місце події було залучено спеціальний аварійний автомобіль Державної служби України з надзвичайних ситуацій. Після прибуття рятувальники за допомогою авто драбини потратили до помешкання та відчинили двері. Після цього жінку передали медичним працівникам. Всього для надання допомоги в обох випадках залучалося 8 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: