На Сумщині відстоюють залізничну станцію «Івотка»

08.07.2020

Під час робочої поїздки до Ямпільського району голова Сумської обласної державної адміністрації Роман Грищенко не тільки представив нового голову райдержадміністрації, а й обговорив питання, що потребують першочергового вирішення. Зокрема, ішлося про відстоювання залізничної станції «Івотка».

«І щодо станції «Івотка», про відновлення роботи якої під час мого минулого візиту попрохали місцеві. Ми звернулися до «Укрзалізниці», це питання зараз перебуває на розгляді, щоб залишити там станцію і зробити зупинку двох потягів. Зараз питання у процесі вирішення», — написав губернатор на своїй сторінці у Фейсбуці.

Роман Грищенко представив нового голову Ямпільської райдержадміністрації

Сьогодні представив нового голову Ямпільської райдержадміністрації. Досвід роботи Сергія Дворника на посадах в органах влади неодмінно знадобиться йому у керівництві Ямпільською РДА. Бажаю успіхів у роботі та підтримки громадськості. Також під час зустрічі з активом району обговорили питання, що потребують першочергового вирішення. Як я і обіцяв раніше, дорога з Шостки до Ямполя буде зроблена в цьому році. Також виконаємо ямковий ремонт дороги від Ямполя до Середино-Буди. Щодо реконструкції очисних споруд в смт. Ямпіль: кошти на ПКД вже виділені.І щодо станції «Івотка», про відновлення роботи якої під час мого минулого візиту попрохали місцеві. Ми звернулися до «Укрзалізниці», це питання зараз перебуває на розгляді, щоб залишити там станцію і зробити зупинку двох потягів. Зараз питання у процесі вирішення.

Опубликовано Роман Грищенко Вторник, 7 июля 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: