У центрі Сум обвалюється балкон у багатоповерхівці

08.07.2020

На провулку 9 травня у Сумах сипеться балкон у багатоповерхівці на шостому поверсі.  Мешканка сусідської квартири Валерія Ісламова, розповіла, що руйнуватися балкон почав ще 2018 року.

«От, наприклад, я буду йти під цим балконом, і він мені гепнеться на голову. От так це мене стосується. А Скоробагатський (директор ЖЕКу — ред.) нічого не робить, щоб поставить огорожу. Власники не ремонтують, бо по життю мінімальна зарплата. Грошей не накопичено. Квартира не приватизована», — розповідає Валерія у коментарі «Суспільному».

Власники квартири, у якій знаходиться аварійний балкон, журналістам двері не відкрили. У ЖЕКу, що обслуговує будинок, на звернення жінки надіслали документ, у якому йдеться про те, що «користування балконом заборонено».

В організації, яка обслуговує будинок, КП «Сумитеплоенергоцентраль», керівника журналісти на роботі не застали. Скерували до головного інженера — Геннадія Фролова, який розповів, що обгороджують небезпечне місце щодня.

«У нас кожного дня там стрічки багато намотано. Оббили балкон, який може впасти. Ми все, що можна, зробили. Плитка падала, ми плитку прибрали. Там вузька доріжка, завжди ставиться там огорожа», — пояснив головний інженер.

Чи буде балкон цього будинку ремонтувати місто, у департаменті інфраструктури поки ще не повідомили.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: