У дитсадках Сум — понад 300 вільних місць

09.07.2020

У Сумах продовжується набір до дитячих садочків. Для дошкільнят ще є 321 вільне місце. Про це «Українському радіо: Суми» розповіла начальниця управління освіти та науки Сумської міськради Антоніна Данильченко.

За її словами, записатися можна ще у 24 садочки міста. Мова йде про дітей, які вперше цього року підуть до дошкільного навчального закладу. “Уже набрали 2270 малюків на новий навчальний рік (2020-2021). Це — ті дітки, які будуть відвідувати садочки з першого вересня”, — каже вона.

Є батьки, які через карантин не наважуються прийти до садочка, щоб оформити документи, говорить Антоніна Данильченко. “Дехто, можливо, взагалі не реєстрував дітей в електронній черзі”, — зазначила посадовиця.

Також розповіла, як влаштувати дитину до дошкільного навчального закладу батькам, які потрапили в складні обставини. “Якщо батьки не можуть надати довідку з місця роботи, але є велика потреба, аби дитина перебувала у садочку, то необхідно звернутися до дошкільного навчального закладу і написати відповідну заяву”, — підсумувала вона.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: