У Шостці роздумують над побудовою льодового майданчику

09.07.2020

Під час засідання Офісу розвитку громад була озвучена ідея міської влади побудувати у Шостці льодовий майданчик зі штучним покриттям. Можливе місце розміщення – біля головної ялинки.

«Не буде захисного даху. Він буде відкритий весною осінью та взимку. Вже є домовленості з певними підрядниками. Це досвідчені люди, які встановлювали майданчики в нашому обласному центрі», — розповіла секретар Шосткинської міськради Олена Чанцева-Коваленко.

Натомість тренер з хокею Ігор Яковенко запропонував зробити льодовий майданчик на стадіоні «Свема»: тоді він буде не тільки для розваг, а й для занять спортом, пише shostkanews.city.

«Я бачу цей майданчик на стадіоні «Свема», бо там є всі комунікації: вода, каналізація,освітлення. Тобто вже не треба буде думати як його «тягнути». Там є роздягальні», — зазначив тренер.

На його думку, окупність майданчику можна забезпечити за допомогою прокату ковзанів: «Ми ж бачимо скільки людей приходить кататись на ковзанах. Можна зробити там таку інфраструктуру: музику, світло, буфет, туалет. Я думаю люди підуть і це буде одна з точок відпочинку «.

Побудова льодового майданчику може обійтись близько у 8 млн грн. Наразі розмірковують, де взяти ці кошти.

«Якби все це було не за кошт місцевого бюджету, тому що там суми баснословні. Пропозицій до нас надходить дуже багато , але ціни – мільйони…», — зазначила заступник міського голови Ніна Сиваєва.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: