Нардеп Михайло Ананченко оголосив про створення на Сумщині осередку партії «Слуга Народу»

11.07.2020

На Сумщині, як і по всій Україні, триває велике будівництво. За сприяння народних депутатів від партії «Слуга Народу» вже відремонтували десятки кілометрів доріг — як обласного значення, так і в містах. Будуються школи та дитсадочки, оновлюються лікарні — все для нової якості життя.

«Мальовничі краєвиди, родючі грунти, працьовиті люди — це Сумщина. Мета нашої команди зробити її інвестиційно привабливою, економічно успішною та комфортною для місцевих жителів», — говорить народний депутат Михайло Ананченко.

Центром збору ідей та розробки проєктів розвитку регіону стане новостворений осередок партії «Слуга Народу». Працюватиме він і після місцевих виборів, щоб пришвидшити позитивні зміни в регіоні.

«Є проблеми — вирішимо їх разом!» — під таким девізом команда «Слуги народу» запрошує приєднуватися до кола однодумців, аби спільно створити проєкти задля розвитку Сумщини.

Сумський партійний осередок партії «Слуга Народу».

Сумський партійний осередок партії «Слуга Народу». На Сумщині, як і по всій Україні, триває велике будівництво. За сприяння народних депутатів від партії «Слуга Народу» вже відремонтували десятки кілометрів доріг — як обласного значення, так і в містах. Будуються школи та дитсадочки, оновлюються лікарні — все для нової якості життя.Мета нашої команди зробити Сумщину інвестиційно привабливою, економічно успішною та комфортною для місцевих жителів. Центром збору ідей та розробки проєктів розвитку регіону стане новостворений осередок партії «Слуга Народу». Працюватиме він і після місцевих виборів, щоб пришвидшити позитивні зміни в регіоні. Є проблеми — вирішимо їх разом.

Опубликовано Слуга Народу Сумщина Пятница, 10 июля 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: