Забудовник В’ячеслав Шапошник: «Звик будувати для сумчан якісно та надійно»

11.07.2020

З 2019 року RGM group долучилася до будівництва оздоровчих та адміністративно-торгівельних комплексів з підвищеними вимогами безпеки та надійності. Компанія систематично поставляє якісний товарний бетон на будівельні майданчики замовників та відповідально ставиться до якісних показників продукції власного виробництва.

«Погодьтеся, дуже важливо закласти міцний та надійний фундамент, особливо оздоровчого центру. Щоденно його відвідуватимуть жителі та гості міста, наші з вами діти. Це величезна відповідальність. І ми добре знали, що зможемо забезпечити будівництво бетоном, який відповідає всім показникам міцності, морозостійкості та водонепроникності.

Саме тому забудовник В’ячеслав Шапошник звернувся до нас, щоб успішно і головне відповідально побудувати для сумчан оздоровчо-торгівельний центр на вул.Набережна р.Стрілка, що напроти «Будинку природи». По-перше, ми вдячні, що нам довіряють будівництво соціальних об’єктів, по-друге, протягом року ми систематично поставляли бетон марки М350, який згідно протоколам випробувань та оцінці німецьких експертів визнано одним з найкращих щодо технології виготовлення та подальшій експертизі контрольних зразків», – коментує керівник RGM group Сергій Голуб.

Для будівництва Оздоровчого центру «ТОВ «АІР-Т» постачалось більше 1000 м3 бетону класу В25, яким заливали фундамент споруди, зводили колони, стіни та перекриття першого та другого поверхів.

«На початку будівництва під час заливання фундаментної плити важливо було обрати серед 5 відомих сумчанам виробників бетону надійного та відповідального постачальника. Як виявилося, у більшості постачальників бетон недобирав міцності. І саме у RGM group, завдяки якісним компонентам та правильній технології виробництва, бетон перенабрав міцність у кілька разів. Вперше бетон виробництва RGM group залили у листопаді 2019 року. Вразило, що вже через 28 днів він набув більших показників міцності, ніж передбачалося згідно заявленому класу бетону. З першого дня заливання і на сьогоднішній день не виявлено жодних тріщин чи просідань фундаменту. Відмінна якість. Наразі ми продовжуємо співпрацювати з виробником якісного бетону і систематично замовляємо товарний бетон для будівництва нового торгівельного центру. Найближчим часом планується масштабне заливання бетону на новому об’єкті. Якщо бетон, то однозначно від RGM group. Звик будувати для сумчан якісно та надійно», – підсумував забудовник В’ячеслав Шапошник.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: