RGM group застосовує тротуарну плитку, яка витримує навіть важку спецтехніку

12.07.2020

RGM group рухається вперед – постійно намагається оновлювати свою матеріальну, технічну та інтелектуальну базу. Завершуємо благоустрій території нашої бази в Сумах по проспекту Курському, 32.

Для мощення двору використовуємо тротуарну плитку власного виробництва. Наші клієнти можуть на цьому прикладі переконатися у міцності і її надійності — адже плитка має витримати не лише пішоходів, а й навіть важку будівельну спецтехніку — самоскиди, грейдери, котки, екскаватори та інші машини. Ми не просто гадаємо, що плитка усе це витримає — ми знаємо напевно, адже перевірили її на нашій сучасній будівельній лабораторії!

Однак на цьому RGM group зупинятися не збирається. Ми прагнемо постійно покращувати нашу продукцію, роблячи її максимально якісною та надійною. Тому вже скоро відкриємо новий Завод з виготовлення фігурних елементів мощення, на якому в тому числі буде виготовлятися і тротуарна плитка ще більшої підвищеної надійності. Близько двадцяти мільйонів інвестицій у виробництво і нові технології, задля того, щоб вулиці та площі Сумщини були красивими і комфортними!

Тому, якщо ви цінуєте якість і не бажаєте платити двічі або й взагалі щороку – звертайтеся в нашу компанію: ми вам і плитку запропонуємо, і укладемо її згідно усіх сучасних технологій з гарантією 10 років (до речі, на плитку ми також даємо гарантію 10 років)!

Також RGM group виробляє та реалізує: бруківку класичну, бруківку-двутавр («Подвійне Т»), бруківку «Старе місто», бордюри тротуарні та дорожні, камінь бутовий різних фракцій, щебінь гранітний різних фракцій, гранвідсів, керамзит, пісок кар’єрний та річковий.

Телефон для замовлень: 095-815-85-11, 095-815-85-51 або на стаціонарний: (0542)-655-069.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: