У Сумах під час обшуку ВАЗу знайшли наркотики

13.07.2020

З початку нинішнього року поліція регіону розкрила 607 злочинів пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Лише за минулу добу правоохоронці виявили ще три таких правопорушення в обласному центрі.

У Сумах по вулиці Лесі Українки працівники поліції зупинили для перевірки автомобіль ВАЗ під керуванням 40-річного місцевого жителя. Під час проведення огляду транспортного засобу поліцейські виявили і вилучили 4 грами марихуани, пристосування для куріння наркотиків з нашаруванням залишків наркотичних речовин, таблетки метадону і бупренорфіну. Все вилучене направлено на експертизу.

Вчора ж вночі, в обласному центрі на Троїцькій площі, під час проведення поверхневої перевірки поліцейські виявили у 32-річного місцевого жителя медичний шприц, заповнений речовиною, схожою на наркотичну. А у його 19-річної супутниці, серед особистих речей, пакуночок з амфетаміном та пристосування для куріння наркотиків.

Всі наркотичні і психотропні речовини направлені на експертизу.

За незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, зловмисникам, згідно з ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк до трьох років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: