У Сумах патрульні повернули додому 8-річну дівчинку, яка загубилася під час прогулянки

13.07.2020

На лінію “102” зателефонувала схвильована жінка та повідомила, що під час прогулянки з 8-річною онучкою вулицею Добровільною, вона відволіклася та загубила дитину з поля зору. Спочатку жінка подумала, що дівчинка, катаючись на самокаті, просто поїхала швидше вперед. Але ж після години самостійних пошуків вона зрозуміла, що дитина загубилася.

Розповівши про ситуацію патрульним, кілька екіпажів розпочали ретельні пошуки дитини. Кожну вулицю, кожен двір, кожен дитячий майданчик оглядали вартові порядку близько годин, аби знайти малечу. На проспекті Курському, поблизу будинку 103, патрульні помітили дитину, яка ховалася за кущем. Охоронці порядку, підійшовши ближче, переконалися, що це саме та дівчинка, яку вони шукали разом із бабусею.

Дитина була налякана та заплакана, адже, загубивши бабусю, вона розгубилася та почала шукати дорогу додому самостійно. На щастя, з дитиною все було гаразд. В обіймах бабусі малеча заспокоїлася.

На жінку ж чекала змістовна профілактична бесіда від патрульних поліцейських. Вона пообіцяла дивитися більш уважно та відповідально за своєю онукою.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: