Нардеп Тетяна Рябуха: «На школи, садочки і лікарні Сумської громади спрямували понад 10 мільйонів субвенції»

13.07.2020

Народний депутат від «Слуги народу» Тетяна Рябуха повідомила, які саме об’єкти 157-го округу отримали фінансування за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток. Ідеться про суму більш ніж 10 мільйонів гривень. Про подробиці  вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці:

«Скажу відверто: коли я і моя команда формували перелік ремонтів, нам довелося спиратися на наявні проекти.

І тут є своє пояснення — місто не готове оперативно надавати проекти для реалізації через банальну відсутність проектно-кошторисної документації, яка майже зовсім не розробляється на замовлення міської влади. Тобто гроші на ремонти є, а документації немає. Як в анекдоті про чоловіка, який роками просив у Бога виграш у лотерею, і жодного разу не придбав білет. Сподіваюся, що наступного року місцева влада хоча б придбає білети (читай — підготує проекти).

В будь-якому разі перші протипожежні системи в школах Сум з’являться вже цього року. І це надважливо, адже йдеться про безпеку наших дітей.

 Придбання тренажеру для реабілітації для Комунального некомерційного підприємства «Центральна міська клінічна лікарня» Сумської міської ради.

 Капітальний ремонт огорожі, павільйонів та замощення території Комунальної установи Сумський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І ступеня — дошкільний навчальний заклад №9 Веснянка».

 Капітальний ремонт будівлі із заміною вікон на металопластикові Сумського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 39 «Теремок».

 Капітальний ремонт будівлі із заміною вікон на металопластикові Сумського дошкільного навчального закладу (ясла-садок) № 15 «Перлинка».

 Капітальний ремонт покрівлі з утепленням Комунальної установи Сумський спеціальний реабілітаційний навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ступеня — дошкільний навчальний заклад № 34».

 Капітальний ремонт «Монтаж системи автоматичної пожежної сигналізації, оповіщення людей про пожежу та передавання тривожних сповіщень Комунальної установи Сумська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 23».

 Капітальний ремонт «Монтаж системи автоматичної пожежної сигналізації, оповіщення людей про пожежу та передавання тривожних сповіщень Комунальної установи Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №17».

 Капітальний ремонт харчоблоку Комунальної установи Сумська спеціалізована школа І ступеня №30 «Унікум» Сумської міської ради.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: