У Сумах люди ледь не калічаться на недобудованій зупинці

14.07.2020

Сумчанин Олег Кубрак на своїй сторінці у Фейсбуці оприлюднив світлини недоремонтованої зупинки та поцікавився, коли цей довготривалий ремонт все ж таки завершиться. Інше питання, яким задавався чоловік, – “Коли до містян ті, від кого це залежить, будуть ставитись як до людей?“, – по суті своїй є риторичним, пише sts.sumy.ua.

“Вкотре фотографую і викладаю ці фото… Другий місяць: дорогу асфальтували, доріжку між зупинками асфальтували, а знущання над пасажирами продовжуються… Сьогодні був свідком того, як на цій зупинці (Даргомижського) виходили з тролейбуса бабуся з онукою: бабуся якось «перешкандибала» шляхом «сходинки тролейбуса – бордюр – твердь під ногами», а ось дівчинка років 5 впала і забила коліна… Певен – це не перший випадок. Але ж ми «терпіли»… У мене лише одне питання: чому таке презирство до пасажирів? Які правила (писані чи не писані) ремонту доріг міста це знущання приписують? І коли до містян ті, від кого це залежить, будуть ставитись як до людей?

На інших фото – зупинка «АТБ», через дорогу…

P. S. Я розумію: «Все буде зроблено, красиво буде, і бидло забуде ці кілька десятків днів незручності (м’яко кажучи)»… Але ті, хто так міркує, не думає, що бидло – це ті, хто ставиться до людей як до бидла…”, – написав Олег.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: