ФК «Суми» поновив тренування після відпустки

14.07.2020

Футбольний клуб “Суми” повернувся з відпустки і почав підготовку до аматорського чемпіонату та кубку України. Двотижневу відпустку футболісти отримали після переможного матчу з ФК «Тростянець» 28 червня і здобуття «Суперкубку Сумської області», передає suspilne.media.

Тренування 14 липня влаштували у тренажерній залі. У програмі — аеробіка та тренажери. Серед партнерів по команді тренується її капітан Валерій Куценко і розповідає, що «після такої міні-відпустки вийшли з хорошим настроєм, всі з бажанням починають підготовку до чемпіонату серед аматорів».

У футболістів заплановані три дванадцятиденні збори, розповів головний тренер Сергій Страшненко.

«Через те, що скрізь йде догравання серед аматорських команд, серед команд першої ліги дуже важко знайти спаринг-партнерів, щоб зіграти контрольні матчі. Але ми будемо, напевно, виходити з цього становища і шукати команди другої ліги», — сказав тренер.

Сергій Страшненко також повідомив, що зі складу команди вийшов Дмитро Кошелюк, за сімейними обставинами. «До нас приїжджають футболісти, ми проводимо селекцію. У будь-якому випадку, у нас буде посилення, і ми будемо в цьому напрямку працювати», — сказав Страшненко про кадрові зміни.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: