Глухівчанка сьогодні оголосила голодування під офісом Президента

15.07.2020

37-річна Олена Гавриченко розпочала акцію протесту проти незаконного приєднання сіл Путивльського району Мазівка, Клевенського і Мачулище до Новослобідський ОТГ. Поки що компанію Олені склала 58-річна жителька с. Мазівка, але завтра до них приєднається делегація земляків, пише shans.com.ua.

Із бесіди з активісткою з’ясували, що Олена з колегою по акції останній раз їли в поїзді, перекусивши бутербродами. На запитання, чи дозволяє здоров’я цих жінок приступати до таких радикальних заходів — голодування — співрозмовниця відповіла, що у неї вистачить сил на всі випробування, а ось її приятелька має цілий букет захворювань, тому їй складніше. «Але вона кріпиться і готова йти до кінця, відстоюючи інтереси села!» — каже Гавриченко.

Як розповіла Олена, біля Офісу президента їх зустріли правоохоронці, намагалися відговорити від голодування, однак тендітні жінки твердо вирішили довести розпочате до логічного завершення і все ж розташувалися під вікнами Глави держави з плакатами.

Як будуть розвиватися події далі — у наступних новинах.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: