Шостку затопило: автівки плавають, залило двори житлових будинків

15.07.2020

Про повідомляють мешканці багатоквартирних будинків №№ 4, 6, 8 по вулиці Кутузова в мікрорайоні Капсюль.

Після кожного великого дощу вся проїжджа частина біля автобусної зупинки «ВПК» перетворюється на річку. Автомобілі змушені переміщатися даним відрізком дороги практично вплав. Дощова вода доходить під самі будинки, руйнує фундамент, заливає заїзди у двори, тротуар. Навіть через кілька днів після дощу, вода, що зібралася на тротуарах, не йде, застоюється. Смердючий болотний запах не дає дихати мешканцям квартир на першому поверсі, передає shostka.info.

Вийти у двір після дощу теж проблематично. Від надлишку води двори перетворюються на болото, у воді опиняються й дитячі майданчики.

Місцеві жителі кажуть: в останній раз воду з каналізаційного колодязя біля дороги, який теж постійно заливає, відкачували років три тому. А ливнівки, ймовірно, давно засмітилися.

Зі своєю проблемою мешканці зазначених будинків зверталися в різні інстанції, але проблема не вирішується. Ось, знову збирають підписи під колективним зверненням до одного з місцевих депутатів у надії, що допоможе.

Проблема актуальна для багатьох дворів Шостки. І на це питання, однозначно, повинні звернути увагу житлово-комунальні служби міста.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: