Сумська соціалка: хто і скільки отримав?

16.07.2020

У повному обсязі забезпечено виплату всіх видів державної соцдопомоги по липень поточного року 15764 жителям Сумської ОТГ на 26,6 млн грн.

Перерахована державна «карантинна» допомогу на суму 2,8 млн грн 1032 фізособам-підприємцям, які відносяться до першої та другої групи платників єдиного податку та в сім’ях яких виховуються діти віком до 10 років, передає shans.com.ua.

КП «Електроавтотранс» відшкодовані витрати за пільгове перевезення окремих категорій громадян у сумі 1,5 млн грн.

У рамках програми Сумської міської ОТГ «Милосердя» жителям територіальної громади, яким виповнилося 100 років, надано матеріальну допомогу в розмірі 5 тис. грн.

Надана цільова матеріальна допомога трьом громадянам на загальну суму 315 тис. грн, у тому числі 300 тис. — перераховано для проведення дорогого лікування онкозахворювань.

Відповідно до програми Сумської міської ОТГ «Соціальна підтримка захисників України і членів їх сімей» захиснику України, який отримав захворювання під час участі в АТО, надана одноразова матеріальна допомога в розмірі 8000 грн. П’яти військовослужбовцям, які проходять військову службу за контрактом у ЗСУ, надана одноразова матеріальна допомога в розмірі 3 тис. грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: