Губернатор розповів про перші результати челенджу «Відремонтуй палату»

17.07.2020

Під час звітної пресконференції голова Сумської облдержадміністрації Роман Грищенко повідомив, що під час робочих поїздок він оглядав палати, в яких тривають ремонти у рамках челенджу «Відремонтуй палату».

«За мої власні кошти ремонтують одну палату в лікарні, і я попросив долучитися до цього челенджу й депутатів всіх рівнів, посадовців, представників бізнесу, − повідомив Роман Грищенко. − І вже зараз знаю, що буквально за 2 місяці чимало підприємців, будівельних організацій, торговельних центрів, аграріїв, які відгукнулися на мою ініціативу, вже ремонтують окремі палати або кабінети профільних лікарів не лише в обласній лікарні, а й в Сумській міській дитячій, четвертій міській лікарні, Сумській районній лікарні, обласній інфекційній лікарні ім. З.Красовицького. Навіть в одній з лікарень ремонтується ціле кардіологічне відділення. На сьогодні вже закінчується ремонт палат, що почали ремонтувати наші підприємці, тож скоро побачимо конкретні результати цього челенджу».

Нагадаємо, під час відкриття терапевтичного корпусу обласної клінічної лікарні голова Сумської облдержадміністрації звернувся до представників бізнесу, небайдужих громадян і запропонував челендж «Відремонтуй одну палату».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: