У Глухові майже за 3 мільйони відремонтують три вулиці

17.07.2020

На позачерговій сесії Глухівської міської ради, яка відбулась 17 липня, депутати затвердили кошторисні документації стосовно поточного середнього ремонту окремими ділянками на вулицях Есманський шлях, Рильський шлях та Інститутській. Відповідно, мова йде про роботи на суму 1,087 млн грн, 1,7 млн грн та 1,094 млн грн. Документи виготовило ТОВ «ВІК-СВ», кошти надійшли з області, пише Неделя.

Стосовно цього питання депутати мали однакову позицію – ремонтувати треба, тож присутні на сесії представники і більшості, і опозиції (тепер це депутати з так званої колишньої промерської команди, їх було 4 з 25) проголосували «за». Втім, депутати від вулиць Некрасова, Покровської та провулка Шкільного Анатолій Москаленко, Елла Гурець та Світлана Попова висловили «щиру вдячність» колишній секретарці міськради Олені Демішевій за те, що вона, нехтуючи думкою громади та всупереч кількарічному процесу від збору коштів до виділення грошей, двічі залишила жителів цих мікрорайонів без доріг і тротуарів, в останню мить добившись від губернатора нового розпорядження.

На думку секретаря міської ради Юрія Бурлаки, зараз головне завдання – якомога швидше запустити процес ремонту вже будь-яких вулиць Глухова, щоб восени розпочати роботи. Він акцентував, що в цьому питанні не треба грати в політику, бо тоді доведеться повторювати досвід тієї ж «фантастичної команди», коли виділені з області гроші були повернуті назад.

» Так, ми не добились переносу цих коштів на Некрасова та Покровську, як воно і планувалось, але коли затягнемо процес – це буде нерозумно, постраждають в першу чергу глухівчани. Дороги треба робити», — сказав він.

Також він озвучив лист-відповідь із Сумської ОДА, який надійшов на депутатський запит стосовно прохання вишукати можливість ремонту вулиць Некрасова, Покровської та пров. Шкільного. Суть коротко: все можливо, якщо будуть гроші.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: