“Хочется взять за волосы и лицом в грязь” – підопічний Походні на адресу дівчини, яка викрила його шефа в махінаціях із гуманітаркою АТОвцям

17.07.2020

Виправдовуючи свого товариша – начальника обласного управління молоді і спорту Євгена Походню – заступник директора «Барси» Михайло Покутний у грубій формі ображав та погрожував Ользі Панфіловій, яка нещодавно розповіла про махінації з гуманітарною допомогою, у ході яких Походня просто відправляв на фронт порожні коробки з партійними наклейками замість реальної допомоги.

Схоже, колишня прессекретар обласного осередку БПП на Сумщині «поцілила у яблучко», раз поплічники Походні намагаються цькуванням та, фактично, залякуванням «відбілити» його репутацію, пише azimuth.sumy.ua.

Про ситуацію з імітацією гуманітарної допомоги АТОшникам вже чув і губернатор Сумщини. Позиція Романа Грищенка щодо цього категорична: якщо інформація підтвердиться — звільнення не забариться.

«Якби я сам не брав участі в антитерористичній операції, можливо, моя реакція була б іншою.  Якщо факти підтвердяться — він у мене працювати не буде. Гарантію даю», — запевнив на своїй пресконференції  Роман Грищенко.

Нагадаємо, що до свого призначення на посаду начальника обласного управління Євген Походня був заступником футбольного центру «Барса», де нині у керівництві його товариш Михайло Покутний.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: