Головлікар ЦРЛ: «Ще ніколи до Сум не відправляти стільки аналізів на COVID-19»

17.07.2020

Головний лікар Центральної районної лікарні Олег Штогрин розповів про стан шосткинця, в якого виявили коронавірус.

53-річний чоловік поступив до інфекційного відділення ЦРЛ у понеділок. Напередодні він був госпіталізований до кардіологічного відділення з болями в серці. Пацієнта дообстежили: зробили рентгенологічне дослідження легенів та експрес-тест на COVID-19, який виявився позитивним.

Учора ввечері був отриманий результат ПЛР-дослідження. Він теж виявився позитивним. «Стан хворого по клініці коронавірусу не важкий. Пацієнта більше турбують проблеми з серцем. Це може бути як хронічне загострення, а може бути проявом коронавірусної інфекції», — розповів Олег Штогрин.

Головний лікар лікарні повідомив, що в інфекційне відділення була госпіталізована і мати пацієнта. У жінки похилого віку клінічні прояви коронавірусної інфекції.

Шосткинець, котрий захворів на COVID-19, повернувся з Москви і не пішов на самоізоляцію. Коли йому стало зде, пішов до лікарні. Про те, що приїхав із Москви, у ЦРЛ не зізнався… Сьогодні у 33 шосткинців, які контактували з хворим на коронавірус, взяли аналізи. За словами Олега Штогрина, ще ніколи до Сум не відправляти стільки аналізів на COVID-19.

Згідно з інформацією керівника ЦРЛ, кардіологічне відділення поки припинило прийом хворих. Ургентні хворі будуть госпіталізуватися в терапевтичне відділення, пише shostka.info.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: