Відома українська ведуча порекомендувала красеня із Сумщини на роль головного героя телешоу «Холостяк»

19.07.2020

Ведуча Леся Нікітюк вважає, що новим «Холостяком» неодмінно має стати блогер і актор серіаліті «Київ вдень ​​та вночі», 28-річний Богдан Шелудяк. Про це вона зазначила під час зйомок розважального шоу.

Глядачам Богдан добре знайомий по серіаліті «Київ вдень та вночі», де за його увагу і любов «билися» дівчата, і який дуже схожий на одного з головних героїв кіносаги «Сутінки».

«У мене часто запитують, чому мене досі не покликали на роль «Холостяка», але це питання до творців проєкту, – зізнався viva Богдан Шелудяк. – Я завжди відкритий до нових викликів! Тим більше, що я дійсно холостяк вже більше двох років. Знаю багатьох учасників цього романтичного реаліті – як дівчат, так і головних героїв. І точно знаю, що на цьому проекті дійсно є почуття. Так що, якщо керівники проекту зроблять мені пропозицію взяти участь, ми з командою розглянемо його з задоволенням».

Нагадаємо, що Богдан Шелудяк народився в С.-Буді. У 2014 році хлопець закінчив СумДУ за спеціальністю «Журналістика». Деякий час працював ведучим спортивних новин на одному з місцевих телеканалів у Сумах, а потім і кореспондентом, вів ранкове шоу.

azimuth.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: