На пляжі жінка обікрала підлітка

20.07.2020

Із заявою про крадіжку до поліції звернулася 44-річна жителька Шостки.

Жінка розповіла, що у її 15-річного сина викрадено барсетку з мобільним телефоном та ключами від квартири. За словами заявниці, син разом із друзями того дня відпочивав біля водойми. Коли хлопці пішли купатися, залишивши свої речі без нагляду, цим скористалася невідома жінка, яка відпочивала поруч.

За кілька днів після скоєння крадіжки потерпілий гуляв містом і впізнав в одній із перехожих ту саму жінку, сусідку-відпочивальницю. Юнак негайно сповістив поліцейських, і ті одразу прибули на виклик. Зловмисницею виявилася 40-річна місцева жителька. Вона зізналась у скоєному правоохоронцям та розповіла, що викрадений гаджет розбила через власну необережність, а барсетку і ключі — викинула.

І хоча жінка вже відшкодувала потерпілим завдані своїми діями збитки, у поліції щодо неї відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне їй загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Остаточне покарання їй визначить суд.

Правоохоронці просять громадян провести зі своїми неповнолітніми дітьми додаткові профілактичні бесіди щодо правил збереження свого майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: