Сумський виш за час ЗНО прийняв загалом понад 13 тисяч учасників

20.07.2020

17 липня тестуванням з хімії завершилась основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання. На базі Сумського державного університету працювало 11 пунктів тестування: 5 – у Сумах (у корпусах базового навчального закладу та в Машинобудівному коледжі), решта – у підрозділах вишу у Конотопі та Шостці.

«Робота пунктів проведення ЗНО була організована з дотриманням карантинних заходів: температурний скринінг при вході, контроль за обробкою рук антисептиками, соціальна дистанція між учасниками на вході та в аудиторіях, обов’язковість використання захисних масок, ретельне очищення, дезінфекція та провітрювання приміщень», — зазначив директор центру доуніверситетської освіти СумДУ Юрій Зимак.

Усі пункти тестування були в достатній кількості забезпечені дезінфікуючими засобами для рук, для обробки поверхонь, а також медичними масками, щитками, халатами і пірометрами.

Конфліктних ситуацій чи непорозумінь щодо дотримання карантинних вимог під час проходження ЗНО, як зауважив Юрій Зимак, не виникало, що свідчить про належну організацію процедури ЗНО та ефективність інформаційно-комунікаційної роботи, проведеної співробітниками університету, залученими до виконання обов’язків на пунктах тестування.

Сумський державний університет під час основної сесії ЗНО прийняв загалом понад 13 тисяч учасників. Безпосередньо у чотирьох корпусах базового навчального закладу проходило тестування близько 5 тисяч осіб.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: