У Сумах закрили кримінальне провадження стосовно жінки, яка знущалася над собаками

20.07.2020

У березні поточного року ЗМІ писали новину про жахливі умови, в яких знаходилися собаки в одному з приватних дворів Сум. Нагадаємо, що господиня не годувала собак тижнями.

Тоді ж у поліції заявили, що за фактом було відкрито кримінальне провадження за ст. 299 КК України, пише odindoma.sumy.ua.

Здавалося, що винна понесе належне для неї покарання. Але на цьому тижні у Фейсбуці написали, що у дворі жінки знову з’явилися собаки.

«Тема разведенки питостафов ежедневно на слуху !!!! Люди обрывают телефоны активистов в отчаянии !Патрульна поліція України Патрульна поліція Сумської області , почему ваши сотрудники отказываются выезжать на вызов по 299 статье????

Сегодня утром очередная драка у «заводчицы» Виктории Торяник-Кононенко (Exelsior Sumy) . Суку потрепали собаки на территории , она лежит неподвижно , только водит глазами — полиция приехать отказалась, перевели на участкового ! Люди были готовы законным путём забрать собаку для оказания помощи !!!

Дальше, в сети есть недавнее видео как Виктория радуется и снимает на телефон , когда ее собака рвёт ежа на улице , все ли в порядке у человека с псих здоровьем ???

Соседи и активисты оббивают пороги инстанций , дела закрываются , нарушений и жестокости никто не видит , бизнес продолжает расти и щенки плодятся со скоростью света! Близкие к этому заводу люди дали информацию , что заводчица уши щенкам режет сама , даже не обращаясь к ветеринару …. Те, кто покупают, хоть интересуются в какой атмосфере и условиях растут их будущие питомцы или эти люди из разряда таких же как сама разводчица?

Собака лежит без помощи по сию минуту . Даже не подымая голову .Это все , что вам нужно знать о работе правоохранительных органов , разведенцах и их клиентах… безразличие», — написали у фб- спільноті Сумське товариство захисту тварин.

За словами співробітника прес-служби ГУНП у Сумській області Володимира Кузьменка, кримінальне провадження було закрите на підставі п.2 284 кпк України. На запитання про те, де знаходяться собаки, вуполіції відповіли, що вони в притулку. Але активісти заявили, що це не так.

Собаки у дворі своєї господині…

Посилення покарання за знущання над тваринами, яке вступило в силу в серпні 2017 року, не дає ніяких результатів. За наявною інформацією, деякі сумчани були так шоковані цією новиною про собак, що зараз готові вдатися до самосуду… Сподіваємося, що до цього не дійде.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: