На Сумщині 20-річний хлопець зірвався з мосту і опинився у реанімації

21.07.2020

Нічна розвага молоді виявилося для одного з членів компанії плачевною. У ніч із суботи на неділю група хлопців влаштувала незвичайне дозвілля, виконуючи ризиковані трюки на мосту між селами Баничі та Вікторове.

Під конструкцією протікає річка і укладені бетонні плити. Один із хлопців, невдало намагаючись розвеселити публіку, зірвався з 4-метрової висоти. Замість овацій і бурхливих оплесків від друзів він почув рев сирени — за ним приїхала швидка, передає shans.com.ua.

Як розповіла директор по медчастині Глухівської ЦБ Валентина Барахович, дане подія — явно не спроба суїциду, як припускають деякі: «Це просто нещасний випадок, викликаний необережним поводженням на небезпечних об’єктах. Молода людина оступилася і впала вниз на бетонні плити. Приятелі викликали бригаду екстреної служби, і потерпілого з тілесними ушкодженнями відвезли в реанімацію».

За словами Валентини Григорівни, подібні травми завжди призводять до важких ушкоджень внутрішніх органів. Однак даний пацієнт, на диво, відбувся «легким переляком»: у нього травмовані легке й кістки тазу. Але найголовніше — голова ціла, тобто черепно-мозкової травми немає.

Станом на понеділок пацієнта перевели з реанімаційного відділення в травматологічне. Директор медчастини пояснила, що протягом доби фахівці спостерігали за хворим, і його подальше перебування в реанімації було недоцільним. Питання життя і смерті вже не стояло, а лікування можна було продовжити у стаціонарі травматології.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: