На Сумщині комунальники виклали дорогу сміттям із кладовища

21.07.2020

В Охтирці комунальники «проклали» дорогу до колекторів, який ремонтують, сміттям із поховальною атрибутикою. Про це у Фейсбуці розповів Олександр Шнайдер.

Як стало відомо з відео, комунальники залишили повністю відкритим колектор та не поставили жодних попереджувальних знаків для людей. Більше того — вони встановили каналізацію вище рівня річки щонайменше на метр, через це у забитих місцях відходи потраплятимуть у ґрунт та до річки. А ще в одному з колекторів засунули всередину пластикову трубу, яка вже майже забилася мулом, пише azimuth.sumy.ua.

Та найбільше вразило, що під’їзд до одного з колекторів, який розмила протікаюча каналізація, зробили сміттєвими відходами з кладовища – принаймні про це свідчить відповідна атрибутика.

Виникає багато запитань до такого ремонту та його ефективності.

Цікаво знати скільки коштів спишуть на ремонт колектора в парку! Там в середину битонної труби всунули пластикову! А засипають сміттям з кладовища!Відео перше! Інші відео на моїй сторінці, або в групі ( Охтирка ,рідний край !)

Опубликовано Олександром Шнайдером Понедельник, 20 июля 2020 г.

Цікаво знати скільки коштів спишуть на ремонт колектора в парку! Там в середину битонної труби всунули пластикову! А засипають сміттям з кладовища!Відео друге!Інші відео на моїй стінці, або в групі ( Охтирка, рідний край! )

Опубликовано Олександром Шнайдером Понедельник, 20 июля 2020 г.

Цікаво знати скільки коштів спишуть на ремонт колектора в парку! Там в середину битонної труби всунули пластикову! А засипають сміттям з кладовища!Відео третє! Всі три відео на моїй сторінці! Обо групі ( Охтирка, рідний край! )

Опубликовано Олександром Шнайдером Понедельник, 20 июля 2020 г.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: