У Сумах патрульні допомогли бабусі, яка в зачиненій квартирі не могла самостійно піднятися з підлоги та кликала на допомогу

22.07.2020

Екіпаж патрульних отримав повідомлення про термінову допомогу мешканці багатоповерхівки на вулиці Глінки. Приїхавши за вказаною адресою, на вартових порядку вже чекала заявниця. Вона розповіла, що її 83-річна сусідка вийшла на балкон, ймовірно, впала та не може самостійно підвестися. З її слів, бабуся погано бачить, самостійно майже не пересувається, та й родичів, які б за нею пригляділи, не має. Не маючи можливості потрапити до квартири бабусі, жінка й викликала патрульних.

«Вхідні двері були зачинені, але ж ситуація потребувала приймати швидкі та рішучі дії. Бабуся продовжувала кликати на допомогу й на той момент ніхто не знав, що саме з нею трапилося», — розповідає інспектор 3-ї роти Євгеній Суходуб.

Тож поліцейські попрохали сусідів принести інструменти, якими самотужки і відчинили двері. Зайшовши до помешкання, патрульні знайшли бабусю на балконі. Вона лежала на підлозі, придавлена дверцятами від шафи. Піднявши стареньку, охоронці порядку допомогли їй підвестись, одягнули капці, щоби вона не ходила босоніж, напоїли водою. Турботливі ж сусіди принесли бабусі поїсти.

Заспокоївшись, жінка відмовилася від госпіталізації, адже почувалася добре. Тож екіпаж патрульних передав її під нагляд сусідів.

Дякуємо нашим патрульним, Євгенію Суходубу та В’ячеславу Захарченку за злагодженість дій та їхні чуйні серця.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: