У Лебедині обікрали недобудований футбольний майданчик

22.07.2020

Сьогодні стало відомо про новий акт вандалізму з крадіжкою у Лебедині. На території недобудованого спортивного майданчика, що на вулиці Сумській, невідомі злодії зрізали та вкрали частину металевої сітки. Кілька листів було викрадено, ще кілька пошкоджено, деякі було зрізано, але злодії, напевно, не встигли їх вивезти.

За фактом крадіжки на місце подій приїхала слідчо-оперативна група поліції.

У Лебединській міській раді різко засуджують дії вандалів та просять правоохоронні органи знайти винних та розібратися у цій ситуації.

Черговий акт вандалізму сколихнув містоУ минулому дописі ми писали, що пишаємось спільними ініціативами громади з владою Лебедина. Але кілька годин потому, сьогодні, стало відомо про новий акт вандалізму з крадіжкою у нашому місті. На території недобудованого спортивного майданчика, що на вулиці Сумській, невідомі злодії зрізали та вкрали частину металевої сітки. Кілька листів було викрадено, ще кілька пошкоджено, деякі було зрізано, але злодії, напевно, не встигли їх вивезти. А в цьому місці, за якийсь час, могли б грати у футбол дітлахи та займатися наші спортсмени. По факту крадіжки на місце подій приїхала слідчо-оперативна група поліції, яка проводить усі необхідні заходи, передбачені законом у таких випадках. На жаль, акти хуліганства і вандалізму трапляються в нашому місті вже не вперше.Виконавчий комітет Лебединської міської ради різко засуджує дії вандалів та просить правоохоронні органи знайти винних та розібратися у цій ситуації.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Зранку на Великописарівську громаду скинули вибухівку з БпЛА
23.04.2024 У Глухові зіткнулися два легковика, від удару одна з автівок приземлилася на дах
23.04.2024 Сумчанка 500 днів чекає на повернення чоловіка, який зник безвісти на Донеччині
23.04.2024 У Сумській області майже на 8 мільйонів гривень збільшили видатки на підтримку Сил безпеки та оборони
23.04.2024 У Сумах судитимуть адвокатку, яка підбурила до підкупу суддів апеляційного суду Сумщини
23.04.2024 У поліції показали наслідки обстрілів Великописарівської громади

Коментарі: