У Сумах затримали чоловіка, який огрів жінку цеглиною по голові

23.07.2020

Нагадаємо, подія сталася вдень 20 липня по вулиці Герцена в обласному центрі. До 50-річної жінки, яка проходила вулицею, підбіг невідомий чоловік, вдарив її по голові, схопив сумку та втік із місця злочину.

Перехожі, які стали свідками нападу, викликали поліцію. Правоохоронці, обстеживши місце злочину і прилеглу територію, у кущах біля водойми виявили сумку потерпілої з особистими речами, телефоном та документами. А от кількох тисяч гривень, які потерпіла переносила у сумці, вже не було.

Слідчим відділенням Сумського відділу поліції під процесуальним керівництвом міської прокуратури було розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 4 ст. 187 «Розбій» Кримінального кодексу України. Постраждала з тяжкими травмами доставлена бригадою невідкладної допомоги на лікування до нейрохірургічного відділення Сумської обласної лікарні.

Зібравши на місці скоєння злочину докази, інформацію про прикмети злочинця та склавши його портрет, оперативники Сумського відділу поліції негайно розпочали розшук підозрюваного. Дуже скоро поліцейським стало зрозуміло, що до скоєння тяжкого злочину може бути причетним 40-річний житель одного із сіл Сумського району. Наступного дня поліцейські встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його.

Чоловік свою вину визнав і сказав, що на злочин його штовхнуло безгрошів’я та неможливість віддати борг. Слідство триває. Санкція ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: